dimecres, 8 de maig del 2013

BRUT NATURE


Acaba de sortir la nova novel·la, encetant una nova col·lecció de literatura de Piolet: lo Fardatxo. És una història emparentada amb el Cafè amb sal, amb una trama més rica i una corrua de personatges no tant tèrbols. La crisi hi és molt present. Tant l'entorn com els personatges estan tocats per la crisi general i per crisis particulars. La pretensió és entretenir el lector i alhora fer-lo reflexionar sobre com actuem quan venen mal dades.
La portada ens l'ha fet la Txus Fibla amb encert: és bonica, elèctrica i màgica.
Espero que tingui una bona acollida: són molts anys de treball intens i gratificant tant a nivell personal com a nivell editorial, on han fet una bona feina.

El meu nou correu electrònic per als lectors és: juancarlosborregoperez@gmail.com. Substitueix el que surt publicat al llibre

PVP 15 €

7 comentaris:

  1. Comentari d'en Lluis Giralt:

    Juan Carlos

    Fa uns dies vaig acabar de llegir el teu llibre, i com et vaig dir el dia de la presentació, et vull explicar que m'ha semblat.

    M'ha agradat molt.

    El vaig començar a llegir més per curiositat del que estaves fent que per voluntat de llegir una novela. Però, francament, aviat vaig entrar en la història, en els personatges, en les intrigues, en els paisatges descrits, en els ambients, en les personalitats, en les relacions complexes, en les sorpreses que la història planteja, .... i em vaig "oblidar" de l'autor.

    Sincerament, felicitats i gràcies.

    Lluís Giralt

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lluís. No hi ha res millor per a un autor que la història que ha escrit sigui capaç de tancar-lo en un calaix, al calaix de l'oblit que tu esmentes. gràcies

      Elimina
  2. Comentario de José Ruiz Dugo

    Hace bastante tiempo me pasaste un "manuscrito" para que leyera y te diera mi opinión. La novela me encantó. Creía que pronto veríamos la novela en el mercado sin tener en cuenta el largo proceso que tiene un autor hasta que nos llega a los lectores en forma de libro.
    Estos días marcho a un pueblecito de León donde tendré ocasión de leer tranquilamente tu libro, y con la perspectiva de la distancia al "escenario de los hechos".
    El 20 de junio nos vemos en CAN RAMON presentando "Brut Nature" en la Tertulia de Cor Literari del Garraf. Que se viste de gala y se "va de copas" para presentar tu libro. Habrá cata, presentación de tu libro, un recital de poesía de Rosa Maria Arrazola, pica-pica, cava... y agradable conversación entre "lletraferits".

    Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Pepe. Allí nos vemos. Un autor siempre disfruta compartiendo letras con sus lectores. Y si encima hay cava, pica-pica y el entorno de Can Ramon, vamos... ¿no será eso el Edén?

      Elimina
  3. Bé, ja he acabat el llibre, i a mesura que passava pàgines i devorava línies, l'acció augmentava i m'endinsava més a la història/es.
    Déu-n'hi-dó com has palès la complexitat humana. Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A tu, per tenir predisposició per navegar per les meves pàgina i les meves històries i els meus personatges

      Elimina
  4. Hola Juan Carlos,

    Hem afegit el blog a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de bloguers de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu blog cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si vols rebre les informacions de la comunitat envia'ns un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

    Al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel blog!

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponElimina