dijous, 25 d’octubre del 2012

SIERRA DE CAZORLA Y SEGURA


Aquest és també un llibre especial. Bé, tots ho són. Però intentar fer d'un territori tant ampli com són les magnífiques serres de Cazorla y de Segura, que ben bé podrien constituir una província, ha estat complicat. M'he hagut de deixar moltes rutes interessantíssimes!!! Però el resultat, crec, és una obra molt digna per començar a tastar aquest territori andalús de la província de Jaén, tant conegut com visitat. Pobles amb castell de nissaga àrab, rius sorollosos, boscos interminables, costers i planes, oliveres i carreteres serpentejants, ermites i cérvols... tot un munt de possiblitats per gaudir de la natura.

El llibre va sortir l'abril del 2011 i recordo amb enyorança la seva presentació a Siles, on hi vaig passar unes bones estades i la calor de molts amics.

La presente guía es un libro especial. Vaya, todos los son. Pero intentar hacer de un territorio tan vasto como lo son las magníficas sierras de Cazorla y Segura, que dan para meter dentro una provincia, ha sido complicado. he tenido que prescindir de lugares y rutas magníficas!!!! Pero el resultado, creo, es una obra muy digna para comenzar a tastar este territorio andaluz de la provincia de Jaén, tan conocido como visitado. Pueblos con castillos de estirpe árabe, ríos ruidosos, bosques interminables, faldas y llanos, olivos y carreteras como serpientes, ermitas y ciervos... un montón de posibilidades para disfrutar de la naturaleza.

El libro vio la luz en abril del 2011 y recuerdo con añoranza su presentación en Siles, donde pasé muy buenos días al calor de buenos amigos

PVP 11 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada